Despre mine

Numele meu este Răzvan Diaconescu și sunt medic specialist gastroenterolog, afiliat Societății Române de Gastroenterologie și Hepatologie, Societății Române de Endoscopie Digestivă, precum și ECCO – IBD (Societatea Europeană de Boli Inflamatorii Intestinale).

În prezent activez ca specialist în cadrul Spitalului Județean de Urgență Timișoara, unde efectuez gărzi, dar și în cadrul Policlinicii Algomed – prin cabinetul Dr. Răzvan Diaconescu, planificându-mi orarul pentru a avea timp și de perfecționare, atât de importantă în medicină.

Astfel, profit de ocazia de a participa la congrese, precum DW 2015 USA – Digestive Disease Week (Washington, SUA, 2015), dar și la cursuri de perfecționare precum cele referitoare la boli inflamatorii intestinale (Copenhaga, Danemarca, 2014 & Barcelona, Spania, 2015) unde am fost reprezentatul României prin bursa oferită prin programul Young Doctors.

Pâna în prezent am fost implicat în organizarea a cel puțin trei manifestări cu scop didactic, iar ca experiență de redactare menționez participarea ca și co-autor în peste 15 lucrări științifice.