Numele meu este Răzvan Diaconescu

Medic primar pasionat de gastroenterologie, cu o misiune clară: să aduc o stare de bine în viața fiecărui pacient. Îmi place să îmbin știința cu empatia, iar asta m-a condus către colaborări semnificative și asocieri importante în domeniul medical.

Încă de la începuturile mele în acest domeniu, am avut o viziune clară – de a aduce cea mai bună îngrijire pentru fiecare persoană. Astfel, am devenit membru al Societății Române de Gastroenterologie și Hepatologie, precum și a Societății Române de Endoscopie Digestivă. De asemenea, am făcut parte din ECCO – IBD, Societatea Europeană de Boli Inflamatorii Intestinale, fiind mereu în căutarea celor mai recente evoluții și tehnici.

Acțiunea mea medicală se întinde pe mai multe fronturi.

Flexibilitatea mi-a permis să îmi modelez programul într-o manieră care să mă ajute să rămân la zi cu cele mai noi tendințe și cunoștințe medicale. Învățarea continuă este o parte esențială în evoluția mea ca medic și în furnizarea celei mai bune îngrijiri pentru pacienții mei.

Experiența mea nu se oprește la birou. Particip la congrese de prestigiu precum Digestive Disease Week din Washington, SUA, în 2015, și la cursuri de perfecționare în boli inflamatorii intestinale, din Copenhaga, Danemarca, în 2014 și Barcelona,  în 2015 Spania, în 2015, DDW San Diego 2019 și ESGE Doublin în 2023. Așa am reprezentat cu mândrie România prin bursa Young Doctors.

Recunoaștere

Îmi place să împărtășesc cunoștințele acumulate prin organizarea manifestărilor cu caracter didactic și prin co-autoratul în peste 15 lucrări științifice. Acestea reprezintă doar o mică parte din angajamentul meu constant față de medicină și față de pacienții mei. Scopul meu rămâne același: să construiesc o comunitate mai sănătoasă și mai fericită, pas cu pas, împreună cu fiecare dintre voi.

PARTENERI