Numele meu este Răzvan Diaconescu

Medic primar pasionat de gastroenterologie, cu o misiune clară: să aduc o stare de bine în viața fiecărui pacient. Îmi place să îmbin știința cu empatia, iar asta m-a condus către colaborări semnificative și asocieri importante în domeniul medical.

Încă de la începuturile mele în acest domeniu, am avut o viziune clară – de a aduce cea mai bună îngrijire pentru fiecare persoană. Astfel, am devenit membru al Societății Române de Gastroenterologie și Hepatologie, precum și a Societății Române de Endoscopie Digestivă. De asemenea, am făcut parte din ECCO – IBD, Societatea Europeană de Boli Inflamatorii Intestinale, fiind mereu în căutarea celor mai recente evoluții și tehnici.

Acțiunea mea medicală se întinde pe mai multe fronturi.

Flexibilitatea mi-a permis să îmi modelez programul într-o manieră care să mă ajute să rămân la zi cu cele mai noi tendințe și cunoștințe medicale. Învățarea continuă este o parte esențială în evoluția mea ca medic și în furnizarea celei mai bune îngrijiri pentru pacienții mei.

Experiența mea nu se oprește la birou. Particip la congrese de prestigiu precum Digestive Disease Week din Washington, SUA, în 2015, și la cursuri de perfecționare în boli inflamatorii intestinale, din Copenhaga, Danemarca, în 2014 și Barcelona,  în 2015 Spania, în 2015, DDW San Diego 2019 și ESGE Doublin în 2023. Așa am reprezentat cu mândrie România prin bursa Young Doctors.

Recunoaștere

Îmi place să împărtășesc cunoștințele acumulate prin organizarea manifestărilor cu caracter didactic și prin co-autoratul în peste 15 lucrări științifice. Acestea reprezintă doar o mică parte din angajamentul meu constant față de medicină și față de pacienții mei. Scopul meu rămâne același: să construiesc o comunitate mai sănătoasă și mai fericită, pas cu pas, împreună cu fiecare dintre voi.

Dr. Ana Mancaș

Medic specialist în gastroenterologie și hepatologie, este un nume respectat în lumea medicală, cunoscută pentru parcursul său medical bogat în competențe și experiență. Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara, ea a continuat să se perfecționeze și să acumuleze cunoștințe deosebite în domeniul său de specialitate.

Pasul următor în cariera sa a fost de a deveni membru al unor societăți medicale prestigioase, cum ar fi Societatea Română de Gastroenterologie și Hepatologie, Societatea Română de Endoscopie Digestivă și Societatea Română de Ultrasonografie în Medicină și Biologie. Această implicare în comunitatea medicală reprezintă un testament al devotamentului său față de medicină și față de pacienții săi.

În spatele titlului de medic specialist stă o persoană pasionată de sănătatea oamenilor și de impactul pozitiv pe care îl poate aduce în viețile lor. Dr. Ana Mancaș este un exemplu elocvent al dedicării pentru medicină și a dorinței de a oferi pacienților săi soluții eficiente și îngrijire personalizată.

PARTENERI