SERVICII DE GASTROENTEROLOGIE

  • Consult General:

La clinica noastră, oferim consultații medicale complete în domeniul gastroenterologiei, astfel dacă te confrunți cu simptome neclare sau pur și simplu vrei să afli mai multe despre sănătatea sistemului tău digestiv, suntem aici să te ajutăm. 

  • Endoscopia Digestivă Superioară (Gastroscopie):

Cu ajutorul endoscopiei digestive superioare, putem realiza o examinare minuțioasă a esofagului, stomacului și primei părți a intestinului subțire. Această procedură ne permite să identificăm în detaliu eventualele afecțiuni gastrointestinale, precum ulcerul gastric, esofagita sau refluxul acid. Fiind o metodă sigură și precisă, gastroscopia joacă un rol esențial în diagnosticare și evaluare.

  • Colonoscopie:

Prin intermediul colonoscopiei, putem realiza o investigație atentă și detaliată a colonului și rectului. Această tehnică ne permite să detectăm afecțiuni precum polipii, cancerul de colon sau colita ulceroasă în stadiile incipiente, ceea ce facilitează aplicarea unor tratamente mai eficiente și rezultate mai bune.


  • Biopsie:

Acest procedeu ne permite să colectăm mici eșantioane de țesut prin intermediul endoscopiei, în vederea analizei ulterioare. Metoda furnizează informații precise despre eventuale leziuni sau anomalii, ceea ce contribuie semnificativ la realizarea unui diagnostic corect și la dezvoltarea unui plan terapeutic adecvat.

  • Ecografie abdominală și pelvină:

Această tehnică neinvazivă ne permite să vizualizăm cu precizie organele interne din zona abdominală și pelvină. În rezultat, putem identifica posibile anomalii sau afecțiuni, furnizând informații esențiale pentru procesul de diagnostic.

GÂNDIT PENTRU TINE

FACTORUL UMAN, MEREU IN CALCUL

Grija pentru pacinții noștri începe de la primul pas în cabinet. Primirea pacientului, modul în care decurge timpul de așteptare (chiar dacă acesta este redus la minim) și întreaga infrastructura a cabinetului sunt aspecte care au fost gândite din temelii pentru ergonomie confort și relaxare. 

Ai luat în considerare cât de esențială este o consultație gastroenterologică?

Deși este recomandată anual pentru a preveni probleme de sănătate legate de digestie, mulți amână acest pas până când simptomele devin deranjante și obligă la o vizită de urgență la specialist.

 

Gastroenterologia se concentrează pe sănătatea tubului digestiv, care include esofagul, stomacul, intestinul și organele adiacente. Durerile sau disconfortul în aceste zone pot indica necesitatea unei consultații. Diagnosticul precoce este crucial pentru a evita neplăcerile cauzate de boală.

 

Diagnosticul modern cuprinde consultații, endoscopii, ecografii și altele. Acestea ajută la stabilirea unui plan de tratament personalizat, ținând cont de istoricul medical și alergii la medicamente.

De ce să amâni prevenția și să te confrunți cu afecțiuni digestive?

Cancerul de colon, pancreas sau alte afecțiuni pot fi prevenite prin controale regulate. Prevenția și un stil de viață sănătos sunt mult mai simpli decât tratarea problemelor existente.